طرز تهیه انواع سالاد + فیلم

/*! elementor - v3.8.1 - 13-11-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:right;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

تقسیم انواع سالاد به دسته‌ها برای درک نحوه تولید آنها مفید است. برای آشپزخانه، مفیدترین روش برای طبقه‌بندی سالادها از طریق مواد تشکیل‌دهنده است: سالاد سبز، سالاد سبزیجات، سالاد میوه و غیره. این بدان دلیل است که تکنیک‌های تولید برای هر نوع کمی متفاوت است. این از بسیاری از روش‌های طبقه‌بندی سالادهاست؛ اما قبل از اینکه آشپزخانه بتواند سالادها را تولید کند ابتدا باید دقیقاً تصمیم بگیرد که سالادها باید چه ساخته شوند؛ بنابراین، باید بدانید که انواع سالاد برای اهداف مختلف بهترین هستند. به همین دلیل سالادها نیز بر اساس عملکردشان در وعده غذایی طبقه‌بندی می‌شوند. به‌عنوان‌مثال سالادی که به‌عنوان اولین وعده یک شام مناسب است یا غذای اصلی در منوی ناهار باشد.

/*! elementor - v3.8.1 - 13-11-2022 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

سس سالاد

سس‌های انواع سالاد به چهار گروه تقسیم می‌شوند
سس سالاد اما برای سرویس‌دهی مناسب باید به طور مساوی مخلوط شود، حتی اگر در درجه اول از روغن و سرکه ساخته شده باشد. به مخلوط یکنواختی از دو مایعات غیر قابل ترکیب، امولسیون گفته می‌شود.

امولسیون موقت (Vinaigrettes) به یک سس روغن و سرکه ساده یک امولسیون موقت گفته می‌شود، زیرا این دو مایع پس از لرزش همیشه از هم جدا می‌شوند. عیب پانسمان‌های روغنی و سرکه این است که باید قبل از هر بار استفاده آنها را تکان داد یا هم زد.

امولسیون دائمی (به سبک کرم یا چرب) معمولاً چند روز یا بیشتر طول می‌کشد. سس مایونز نیز مخلوطی از روغن و سرکه است، اما این دو مایعات از هم جدا نمی‌شوند.

امولسیون نیمه دائمی (Hollandaise) امولسیون نیمه دائمی مدت‌زمان کوتاه‌تری نسبت به امولسیون دائمی، معمولاً چند ساعت، طول می‌کشد.

انواع سالاد پیش‌غذا
به‌عنوان اولین غذای دوره یا قبل از پذیرایی خدمت کرده است. بسیاری از مؤسسات سالاد را به‌عنوان اولین غذا، اغلب به‌عنوان جایگزین یک دوره اول با جزئیات بیشتر سرو می‌کنند. این امر علاوه بر کاهش فشار بر آشپزخانه در هنگام سرویس‌دهی، غذای سیرکننده‌ای برای خوردن به مشتریان درحالی‌که شام آماده می‌شوند، می‌دهد. این غذاها غالباً شامل مرغ، گوشت یا ماهی، به‌علاوه انواع سبزیجات و تزیینات دیگر است که به طرز جالبی روی تخت سبزی چیده می‌شوند.

سالاد پیش‌غذا باید اشتها را تحریک کند. این بدان معنی است که آنها باید مواد تازه و ترد داشته باشند. روکشی مزه‌دار و خوش طعم؛ و ظاهری جذاب و اشتهاآور باشد. سالادهای از پیش تقسیم شده نباید آن‌قدر بزرگ باشند که پر از سیر شوند، اما باید به‌اندازه کافی قابل‌توجه باشند که بتوانند به‌عنوان یک دوره کامل در خود عمل کنند. به همین دلیل سالادهای سبز از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار هستند، زیرا بدون داشتن سیری پرحجم هستند.

همچنین ترکیب مواد باید جالب باشد، کسل‌کننده و ساده نباشد. غذاهای خوش طعم مانند پنیر، ژامبون، سالامی، میگو و گوشت خرچنگ و چیدمان و تزیین جذاب از اهمیت برخوردار است، زیرا جذابیت بصری اشتها را تحریک می‌کند. یک مبتدی رضایت‌بخش و جالب‌توجه مشتری را برای بقیه وعده‌های غذایی در ذهن خود قرار می‌دهد.

انواع سالاد همراه
سالاد را می‌توانید با غذای اصلی نیز سرو کنید. آن‌ها عملکردی مشابه سایر ظروف فرعی (سبزیجات و نشاسته) دارند. سالادهای همراه باید مانند سایر غذاهای فرعی با سایر وعده‌های غذایی تعادل و هماهنگی داشته باشند. به‌عنوان‌مثال، سالاد سیب‌زمینی را در همان وعده‌ای که در آن سیب‌زمینی‌سرخ‌کرده یا نشاسته دیگری سرو می‌کنید، سرو نکنید. سالاد میوه‌های شیرین به‌ندرت به‌عنوان ترکیب مناسب هستند، انتظار می‌رود با مواردی مانند ژامبون یا گوشت، سالادهای غذای کنار باید سبک و خوش طعم باشند، خیلی غنی نباشند. سالاد سبزیجات، مانند ماکارونی یا سالاد پرپروتئین (گوشت، غذاهای دریایی، پنیر و …) نباید سرو شود مگر اینکه غذای اصلی آن سبک باشد. سالادهای ترکیبی با عناصر متنوع همراهی مناسب ساندویچ‌ها هستند.

انواع سالاد اصلی
بشقاب‌های سالاد سرد در فهرست‌های ناهار بسیار مشهور شده‌اند، مخصوصاً در میان غذاهایی که آگاهی از رژیم و رژیم دارند. جذابیت این سالادها در تنوع و طراوت مواد تشکیل‌دهنده است. سالادهای غذای اصلی باید به‌اندازه کافی بزرگ باشند تا بتوانند به‌عنوان یک وعده غذایی کامل خدمت کنند و حاوی قسمت قابل‌توجهی پروتئین باشند. سالاد گوشت، مرغ و غذاهای دریایی و همچنین سالاد تخم‌مرغ و پنیر، گزینه‌های محبوب هستند. سالادهای غذای اصلی باید تنوع کافی در بشقاب را ارائه دهند تا یک وعده غذایی متعادل باشد، هم از نظر غذایی و هم از نظر طعم و بافت. در بشقاب سالاد علاوه بر پروتئین، باید انواع سبزیجات باشد، اندازه بخش و تنوع مواد تشکیل‌دهنده فرصتی عالی برای استفاده از تخیل و خلاقیت به آشپز می‌دهد و تعادل رنگ خوب از اهمیت برخوردار است.

انواع سالاد دسرها
سالادهای دسر معمولاً شیرین هستند و ممکن است حاوی مواردی مانند میوه‌ها، ژلاتین شیرین، آجیل و خامه باشند.

آن‌ها غالباً خیلی شیرین هستند که به‌عنوان پیش‌غذا یا همراه آنها سرو نمی‌شوند و بهتر است به‌عنوان دسر یا به‌عنوان بخشی از منوی بوفه یا مهمانی سرو شوند.

انواع سالاد سبز
سبزی‌های سالاد باید تازه، تمیز، ترد، سرد و آبکش شده باشند، در غیر این صورت سالاد فاقد کیفیت است. سبزیجات خوب به تهیه مناسب بستگی دارد.

سالاد سبزیجات
سالاد سبزیجات سالادی است که مواد اصلی آن سبزیجات به‌غیراز کاهو از سایر سبزیجات برگ‌دار است. بعضی از سبزیجات به‌صورت خام مانند کرفس، خیار، تربچه، گوجه‌فرنگی و فلفل سبز استفاده می‌شود. بعضی از آنها قبل از قراردادن در سالاد پخته و سرد می‌شوند، مانند کنگر فرنگی، چغندر لوبیا سبز و مارچوبه.

انواع سالاد پخته شده
سالادهای پخته شده به سالادهایی گفته می‌شود که مواد تشکیل‌دهنده آنها غذاهای پخته، معمولاً گوشت، تخم‌مرغ ماهی مرغ، یا محصولات نشاسته‌ای و بعضاً برخی سبزیجات باشد. آن‌ها از سالاد ترکیبی و از سالاد سبزیجات با استفاده از سبزیجات پخته شده متفاوت هستند زیرا محصول پخته شده معمولاً هنگام تهیه با سس ضخیم، به‌طورکلی سس مایونز مخلوط می‌شود.

سالاد میوه
همان‌طور که از نام آنها مشخص است، سالاد میوه‌ها مواد اصلی را به‌عنوان میوه تشکیل می‌دهند. آن‌ها به‌عنوان سالاد پیش‌غذا، سالاد دسر و به‌عنوان بخشی از بشقاب‌های ناهار ترکیبی، اغلب با یک قاشق چایخوری کلبه یا سایر غذاهای پروتئینی با طعم ملایم محبوب هستند.

سالاد ترکیبی
سالادهای ترکیبی نام خود را می‌گیرند زیرا ترکیبی از انواع مختلف مواد تشکیل‌دهنده هستند. حتی ممکن است از دو یا چند سالاد مختلف در یک ترتیب جذاب تشکیل شده باشد، به‌عنوان‌مثال سالاد مرغ و تکه‌های خیار و سالاد گوجه‌فرنگی که روی یک تخت سبز قرار گرفته است. احتمالاً محبوب‌ترین سالاد ترکیبی سالاد آشپز، سبزیجات مخلوط شده با نوارهای بوقلمون، ژامبون و پنیر و معمولاً چندین سبزیجات خام مانند گوجه‌فرنگی و فلفل سبز است.

انواع سالاد ژلاتین
سالادهای ژلاتین تاریخچه‌ای برجسته دارند. اجداد آنها گیاهان آسیایی، پیش‌غذاهای بسیار تزئینی و بوفه‌های ظریف ساخته شده با گوشت و ماهی‌های غنی از ژلاتین طبیعی استخراج شده از استخوان‌ها و بافت هم‌بند هستند. بخشی از شکوه غذاهای کلاسیک است و هنوز هم قسمت مهمی از بوفه مدرن است.

سالاد آمبروسیا

طرز تهیه سالاد آمبروسیا+فیلم

طرز تهیه سالاد آمبروسیا در یک کاسه بزرگ، پرتقال یا نارنگی، کنسورآناناس، مارشمالو، پودرنارگیل، خامه‌ترش، خامه، انگور، گردو را اضافه کرده و مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و چند ساعت در یخچال بگذارید. در اکثر دستور العمل‌هایس الاد آمبروسیا حاوی آناناس کنسرو یا تازه هست برش‌های نارنگی کنسرو شده یا قسمت‌های پرتقال تازه و …

طرز تهیه سالاد آمبروسیا+فیلم ادامه مطلب »

سالاد افغانی

طرز تهیه سالاد افغانی

مواد لازم سالاد افغانی 3 عدد گوجه فرنگی اندازه متوسط 3 عدد خیار اندازه متوسط 1 عدد پیاز قرمز كوچك 1 فنجان گشنیز تقریباً خرد شده (1 دسته كوچك) 3 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه 1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده  همه مواد را ترکیب کرده و خوب بهم بزنین …

طرز تهیه سالاد افغانی ادامه مطلب »

سالاد آکار

طرز تهیه سالاد آکار+فیلم

مواد لازم سالاد آکار آناناس و خیار 1/4 قطعه از آناناس، به قطعات کوچکتر برش دهید 3 عدد خیار کوچک، خرد شده به صورت برش خرده (حدود 1 تا 1 1/2 اینچ) 1 عدد هویج، خرد شده به صورت برش خرده (حدود 1 تا 1 و نیم اینچ) 3 عدد پیاز کوچک نازک برش خورده …

طرز تهیه سالاد آکار+فیلم ادامه مطلب »

پیمایش به بالا
به بالا بروید