طرز تهیه سالاد انبه تایلندی + فیلم
سالاد انبه یک غذای سنتی تایلند است که اغلب به عنوان پیش غذا یا در کنار سایر غذاهای همچون نودل تایلندی و کاری سرو می شود. در دستور پخت سنتی
سس سالاد توسط گروهی کوچک از عاشقان سس و سالاد ایجاد شده و هدف ما این است تا با شما انواع سالاد و سسهای ایرانی و خارجی را درست کنیم و در خانه اجرا کنیم تا به سفرههای ایرانی رنگ و بوی تازه به وجود آوریم.
سس سالاد با آموزش انواع سس و سالادهای خوشمزه خانگی شما در سس سالاد میتوانید طرز تهیه سالاد سزار، سالاد پاستا، سالاد الویه، سالاد مرغ، سس قارچ، سس کچاپ و…
سالاد انبه یک غذای سنتی تایلند است که اغلب به عنوان پیش غذا یا در کنار سایر غذاهای همچون نودل تایلندی و کاری سرو می شود. در دستور پخت سنتی
مواد لازم سس رنچ 120 گرم سس مایونز 120 گرم خامه ترش 2 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشقچایخوری لیمو 1/2 قاشق چایخوری شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری پیازچه خشک 1/2
مواد لازم سس شزوان هندی 25 گرم فلفل چیلی قرمز خشک 5 گرم فلفل قرمز تند 4 قاشق غذاخوری روغن 7 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه 2 قاشق
مواد لازم سالاد ایتالیایی 1 کاسه برگ کاهو اسلایس شده 1 فنجان پیاز حلقوی شده 1 فنجان خیار اسلایس شده 1 فنجان گوجهفرنگی اسلایس شده 1/2 فنجان تربچه اسلایس شده
مواد لازم سس رنچ 120 گرم سس مایونز 120 گرم خامه ترش 2 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشقچایخوری لیمو 1/2 قاشق چایخوری شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری پیازچه خشک 1/2
مواد لازم سس شزوان هندی 25 گرم فلفل چیلی قرمز خشک 5 گرم فلفل قرمز تند 4 قاشق غذاخوری روغن 7 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه 2 قاشق
مواد لازم سس کچاپ گوجه فرنگی 200 گرم رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری شکر قهوهای 3 قاشق غذاخوری سرکه سفید 1/2 فنجان آب 1/2 پیاز کوچک 1/2 قاشق چایخوری خردل
مواد لازم سس براق کهکشانی 300 میلیلیتر آب 300 گرم شکر 395 گرم شیر تغلیظ شده شیرین شده (شیر تبخیر شده شیرین شده با شکر) 15 ورق ژلاتین ۷۴۰ گرم