مواد لازم سس شزوان هندی
25 گرم فلفل چیلی قرمز خشک
5 گرم فلفل قرمز تند
4 قاشق غذاخوری روغن
7 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه
2 قاشق غذاخوری سس گوجهفرنگی
2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
2 قاشق غذاخوری سس سویا
1/4 قاشقچایخوری فلفل سیاه
1 قاشقچایخوری نمک
3/4 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه سس شزوان تند
ابتدا فلفل چیلی و قرمز خشک شده را داخل یک کاسه آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بگذارید بماند و هر 5 دقیقه هم به هم بزنید تا خوب نرم یکدست شود سپس فلفلهای آماده شده داخل یک بلندر با مقداری آب خودش بریزید و خوب پودر کنید. در ادامه داخل یک ماهیتابه روغن، سیر، زنجفیل اضافه کنید و به مدت 1 الی 2 دقیقه تفت دهید بعد از آن فلفل یکدست شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه دوباره تفت دهید، سپس سس گوجهفرنگی، سرکه، سس سویا، نمک، فلفل سیاه و شکر اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.