سس براق

طرز تهیه سس براق فرانسوی + فیلم

مواد لازم سس براق کهکشانی

300 میلی‌لیتر آب
300 گرم شکر
395 گرم شیر تغلیظ شده شیرین شده (شیر تبخیر شده شیرین شده با شکر)
15 ورق ژلاتین
۷۴۰ گرم شکلات سفید خرد شده با بیش از ۳۰ درصد کره کاکائو

رنگ خوراکی:
رنگ خوراکی سیاه
رنگ خوراکی آبی تیره
رنگ خوراکی آبی روشن
رنگ خوراکی بنفش
رنگ خوراکی صورتی
رنگ خوراکی سفید

طرز تهیه سس براق کهکشانی

1. برای مایه کیک، آب و شکر و شیر تغلیظ شده را در قابلمه به مدت یک دقیقه بجوشانید سپس آن را ازروی اجاق بردارید.
2. ژلاتین را به مدت 5 دقیقه در 2 لیتر آب سرد خیس کنید، سپس آب اضافی آن را بگیرید و ورقه‌های ژلاتین را با مخلوط شکر مخلوط کنید.

3. مخلوط شکر را روی شکلات بریزید و 2-3 دقیقه صبر کنید تا شکلات نرم شود.
12. با استفاده از مخلوط‌کن دستی، شکلات را بادقت با مایع مخلوط کنید. مطمئن شوید که با بالا نگه‌داشتن مخلوط‌کن دستی حباب هوا ایجاد نشود.
4. مایه کیک را از صافی در یک کاسه بزرگ بریزید تا حباب‌های هوای باقیمانده از بین برود.
5. لعاب را به پنج کاسه (یکی متوسط و چهار کاسه کوچک‌تر) تقسیم کنید.
6. بزرگ‌ترین کاسه را با رنگ خوراکی مشکی و آبی تیره‌رنگ کنید و خوب هم بزنید تا رنگ به طور یکنواخت در سراسر لعاب پخش شود.

تهیه سس براق کهکشانی طرز تهیه انواع سس و انواع سالاد در کمتر از 1 دقیقه
سس براق کهکشانی

7. رنگ خوراکی آبی تیره را به کاسه بعدی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
8. رنگ خوراکی آبی روشن را به کاسه بعدی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
9. رنگ خوراکی بنفش را به کاسه بعدی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
10. رنگ خوراکی صورتی را در ظرف بعدی بریزید و خوب هم بزنید.
11. زمانی که برای استفاده از لعاب آماده شدید، دقت کنید که دمای آن در حدود 32 تا 35 درجه سانتی‌گراد باشد. در صورت لزوم از مایکروویو استفاده کنید. لعاب رنگی را با لعاب آبی مشکی در کاسه بزرگی بریزید. آنها را به‌آرامی با قاشق مخلوط کنید.
12. کیک را روی یک‌پایه روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید تا مایه کیک اضافی خارج شود. مایه کیک را بااحتیاط روی کیک بریزید.
13. یک‌قلم مو را به رنگ خوراکی سفید آغشته کنید و روی کیک بپاشید تا ستاره ایجاد شود.

امتیاز کاربران: 4.87 ( 3 رای)
پیمایش به بالا
به بالا بروید