سس تزئینی کیک، شیرینی و بستنی

سس براق

طرز تهیه سس براق فرانسوی + فیلم

مواد لازم سس براق کهکشانی 300 میلی‌لیتر آب 300 گرم شکر 395 گرم شیر تغلیظ شده شیرین شده (شیر تبخیر شده شیرین شده با شکر) 15 ورق ژلاتین ۷۴۰ گرم شکلات سفید خرد شده با بیش از ۳۰ درصد کره کاکائو رنگ خوراکی: رنگ خوراکی سیاه رنگ خوراکی آبی تیره رنگ خوراکی آبی روشن رنگ …

طرز تهیه سس براق فرانسوی + فیلم ادامه مطلب »

سس کارامل

طرز تهیه سس کارامل + فیلم

مواد لازم سس کارامل 1/2 فنجان شکر 1/4 فنجان کره نمک در دمای اتاق (اگر از کره بدون نمک استفاده می‌کنید کمی نمک استفاده کنید) 1/2 فنجان خامه تازه در دمای اتاق (برای تهیه سس نازک‌تر از 1/4 فنجان خامه + 1/4 فنجان شیر استفاده کنید) طرز تهیه سس کارامل ابتدا شکر را داخل قابلمه …

طرز تهیه سس کارامل + فیلم ادامه مطلب »

سس کولیس

طرز تهیه سس کولیس تمشک+فیلم

مواد لازم سس کولیس تمشک ۶۵۰ گرم تمشک تازه آبکشی شده ۲ تا ۳ قاشق چایخوری آب لیمو تازه آبکش شده ۱/۴ فنجان شکر یا بیشتر به مزه بسته به ضخامت دلخواه ۰ تا ۴ قاشق غذاخوری آب کولیس چیست معمولا به سس گفته می‌شود که فقط از یک میوه یا سبزی گرفته شود و …

طرز تهیه سس کولیس تمشک+فیلم ادامه مطلب »

سس قهوه

طرز تهیه سس قهوه+فیلم

مواد لازم سس قهوه 1/2 فنجان کاکائو الک شده 1/2 فنجان پودر قند، الک شده 1/2 فنجان خامه 35 درصد 1 قاشق چایخوری قهوه آسیاب شده 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل کمی نمک طرز تهیه سس قهوه پودر کاکائو و پودر قند را در کاسه‌ای مقاوم در برابر حرارت مخلوط کنید. کنارگذاشتن سپس خامه را …

طرز تهیه سس قهوه+فیلم ادامه مطلب »

پیمایش به بالا
به بالا بروید