مواد لازم سالاد هندوانه
400 گرم هندوانه بدون هسته، مکعبی خرد شده
300 گرم خیار، مکعبی خرد شده
50 گرم پنیر فتا مکعبی شده
20 گرم پنیر بز
2 قاشق غذاخوری نعناع
مواد لازم سس مخصوص سالاد هندوانه
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ قاشق چایخوری نمک دریا درشت آسیاب شده
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری سماق
1 قاشق چایخوری عسل
3 قاشق غذاخوری برگ ریحان خرد شده
طرز تهیه سالاد هندوانه
پوست هندوانه را جدا کرده و به مکعبهای 1 اینچی برش دهید. این مکعبهای هندوانه را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
خیارها را به مکعبهای مشابه برش دهید و در یک کاسه سالاد بزرگ بریزید.
نعناع تازه را خردکرده و با هندوانه و خیار به کاسه اضافه کنید.
پنیر فتا را که به مکعبهای خیلی ریز خرد شده است در همان کاسه سالاد اضافه کنید.
در یک کاسه کوچک روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل، سماق و برگ ریحان را با هم مخلوط کنید.
سس را روی سالاد بریزید و در ادامه پنیر بز خرد شده را روی سالاد بپاشید، سپس سرد سرو کنید.