سس گروی قارچ

طرز تهیه سس گروی قارچ + فیلم

مواد لازم سس گروی قارچ

80 گرم کره
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر
400 گرم قارچ
4 قاشق غذاخوری آرد
2 فنجان آب گوشت یا آب مرغ
1/2 قاشق غذاخوری نمک
1/2 قاشق غذاخوری فلفل

کاربرد سس گروی قارچ

از این سس برای استیک، مرغ، شنی سل، سوسیس و سبزیجات بخارپز استفاده کنید. یا آن را با نان بخورید.

گروی قارچ2 طرز تهیه انواع سس و انواع سالاد در کمتر از 1 دقیقه
گروی قارچ

طرز تهیه سس گروی قارچ

ابتدا در یک ماهیتابه روغن زیتون و سپس کره را اضافه می‌کنید بعد از آن قارچ‌های اسلایس شده را داخلش می‌ریزیم و در ادامه سیر نمک و فلفل اضافه می‌کنیم تا خوب پخته شود در ادامه دوباره کره آب کرده و آرد را اضافه کنید آن‌قدر طبخ دهید تا مزه و بوی آرد خام از بین برود در ادامه آب گوشت یا آب مرغ اضافه کنید و همچنین نمک و فلفل و بگذارید جوش بخورد تا به غلظت مناسب رسید، و در ادامه قارچ‌های پخته شده را اضافه می‌کنیم.

امتیاز کاربران: 4.67 ( 3 رای)
پیمایش به بالا
به بالا بروید