سالاد پاستا میگو

طرز تهیه سالاد پاستا میگو + فیلم

مواد لازم سالاد پاستا میگو با سس آلفردو

500 گرم پاستا فتوچینی
450 گرم میگو از قبل آماده شده
1 فنجان خامه سنگین
1 فنجان پنیر پارمسان
1/2 پیاز کوچک و خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق‌چای‌خوری آب‌لیمو تازه
1 قاشق‌چای‌خوری نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل
1/2 فنجان جعفری تازه
1 قاشق‌چای‌خوری چاشنی کاجون
(پاپریکا، کاین و فلفل)

طرز تهیه سالاد پاستا میگو با سس آلفردو

ابتدا کره را آب کرده سپس میگو اضافه کنید و آن را سرخ و پخته شود سپس دوباره کره را آب کنید و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس خامه سنگین اضافه کنید و در ادامه نمک و فلفل و جعفری و پنیر پارمسان اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه به‌آرامی هم بزنید و در نهایت پاستا و میگو اضافه کنید.

میگو طرز تهیه انواع سس و انواع سالاد در کمتر از 1 دقیقه
سالاد پاستا میگو

امتیاز کاربران: 4.85 ( 2 رای)
پیمایش به بالا
به بالا بروید