مواد لازم سس کچاپ گوجه فرنگی
200 گرم رب گوجهفرنگی
1 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1/2 فنجان آب
1/2 پیاز کوچک
1/2 قاشق چایخوری خردل
1/4 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
1/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
1/4 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه سس کچاپ گوجه فرنگی
ابتدا در نیم فنجان آب، مقدار لازم شکر قهوهای را افزوده و میگذارید مواد کمی استراحت کند سپس به آن نصف پیاز کوچک اضافه کنید و آن را خوب میکس کنید بهگونهای که یکدست شود و در ادامه مقدار معینی رب گوجهفرنگی را داخل ظرف میریزید و به آن نمک، دارچین، میخک، خردل و سرکه را اضافه میکنید و در انتها محلول (شکر قهوهای و پیاز) را داخل ظرف میریزیم و مواد خوب هم زده تا یکدست شود.