سس باربیکیو

طرز تهیه سس باربیکیو+فیلم

مواد لازم سس باربیکیو

سس گوجه‌فرنگی: 1/2 فنجان
سس فلفل قرمز یا سس تند: 2 قاشق چایخوری
سس ورسترشایر: 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
سرکه: 2 قاشق چایخوری
شکر قهوه‌ای: 1/4 فنجان یا 3 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
پودر خردل: 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل: 1 قاشق چایخوری
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
کره: 1 قاشق غذاخوری

سس باربیکیو
سس باربیکیو

سس باربیکیو چیست

(که به‌اختصار BBQ سس نیز گفته می‌شود) سسی است که به‌عنوان چاشنی یا رویه برای گوشت پخته شده به سبک پخت‌وپز کبابی از جمله گوشت گاو و مرغ استفاده می‌شود. سس یک چاشنی همه‌جا در جنوب ایالات متحده است و در بسیاری از غذاهای دیگر نیز استفاده می‌شود.

اما مواد تشکیل‌دهنده سس باربیکیو متفاوت است اما بیشتر شامل سرکه، رب گوجه‌فرنگی یا سس مایونز (یا ترکیبی) به‌عنوان پایه، و همچنین دود مایع، پودر پیاز، ادویه‌جات مانند خردل و فلفل سیاه و شیرین‌کننده‌هایی مانند شکر یا ملاس است. سس‌های اولیه کبابی خانگی معمولاً فقط از سرکه، نمک و فلفل تهیه می‌شد. شکر، سس کچاپ و سس ورسترشایر در دهه 1920 مورداستفاده قرار گرفت، اما پس از جنگ جهانی دوم مقدار شکر و تعداد مواد به طور چشمگیری افزایش یافت که بعد از آن سس باربیکیو به وجود آمد.

امتیاز کاربران: 4.78 ( 6 رای)
پیمایش به بالا
به بالا بروید