طرز تهیه انواع سالاد + فیلم

/*! elementor - v3.8.1 - 13-11-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:right;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

تقسیم انواع سالاد به دسته‌ها برای درک نحوه تولید آنها مفید است. برای آشپزخانه، مفیدترین روش برای طبقه‌بندی سالادها از طریق مواد تشکیل‌دهنده است: سالاد سبز، سالاد سبزیجات، سالاد میوه و غیره. این بدان دلیل است که تکنیک‌های تولید برای هر نوع کمی متفاوت است. این از بسیاری از روش‌های طبقه‌بندی سالادهاست؛ اما قبل از اینکه آشپزخانه بتواند سالادها را تولید کند ابتدا باید دقیقاً تصمیم بگیرد که سالادها باید چه ساخته شوند؛ بنابراین، باید بدانید که انواع سالاد برای اهداف مختلف بهترین هستند. به همین دلیل سالادها نیز بر اساس عملکردشان در وعده غذایی طبقه‌بندی می‌شوند. به‌عنوان‌مثال سالادی که به‌عنوان اولین وعده یک شام مناسب است یا غذای اصلی در منوی ناهار باشد.

/*! elementor - v3.8.1 - 13-11-2022 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

سس سالاد

سس‌های انواع سالاد به چهار گروه تقسیم می‌شوند
سس سالاد اما برای سرویس‌دهی مناسب باید به طور مساوی مخلوط شود، حتی اگر در درجه اول از روغن و سرکه ساخته شده باشد. به مخلوط یکنواختی از دو مایعات غیر قابل ترکیب، امولسیون گفته می‌شود.

امولسیون موقت (Vinaigrettes) به یک سس روغن و سرکه ساده یک امولسیون موقت گفته می‌شود، زیرا این دو مایع پس از لرزش همیشه از هم جدا می‌شوند. عیب پانسمان‌های روغنی و سرکه این است که باید قبل از هر بار استفاده آنها را تکان داد یا هم زد.

امولسیون دائمی (به سبک کرم یا چرب) معمولاً چند روز یا بیشتر طول می‌کشد. سس مایونز نیز مخلوطی از روغن و سرکه است، اما این دو مایعات از هم جدا نمی‌شوند.

امولسیون نیمه دائمی (Hollandaise) امولسیون نیمه دائمی مدت‌زمان کوتاه‌تری نسبت به امولسیون دائمی، معمولاً چند ساعت، طول می‌کشد.

انواع سالاد پیش‌غذا
به‌عنوان اولین غذای دوره یا قبل از پذیرایی خدمت کرده است. بسیاری از مؤسسات سالاد را به‌عنوان اولین غذا، اغلب به‌عنوان جایگزین یک دوره اول با جزئیات بیشتر سرو می‌کنند. این امر علاوه بر کاهش فشار بر آشپزخانه در هنگام سرویس‌دهی، غذای سیرکننده‌ای برای خوردن به مشتریان درحالی‌که شام آماده می‌شوند، می‌دهد. این غذاها غالباً شامل مرغ، گوشت یا ماهی، به‌علاوه انواع سبزیجات و تزیینات دیگر است که به طرز جالبی روی تخت سبزی چیده می‌شوند.

سالاد پیش‌غذا باید اشتها را تحریک کند. این بدان معنی است که آنها باید مواد تازه و ترد داشته باشند. روکشی مزه‌دار و خوش طعم؛ و ظاهری جذاب و اشتهاآور باشد. سالادهای از پیش تقسیم شده نباید آن‌قدر بزرگ باشند که پر از سیر شوند، اما باید به‌اندازه کافی قابل‌توجه باشند که بتوانند به‌عنوان یک دوره کامل در خود عمل کنند. به همین دلیل سالادهای سبز از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار هستند، زیرا بدون داشتن سیری پرحجم هستند.

همچنین ترکیب مواد باید جالب باشد، کسل‌کننده و ساده نباشد. غذاهای خوش طعم مانند پنیر، ژامبون، سالامی، میگو و گوشت خرچنگ و چیدمان و تزیین جذاب از اهمیت برخوردار است، زیرا جذابیت بصری اشتها را تحریک می‌کند. یک مبتدی رضایت‌بخش و جالب‌توجه مشتری را برای بقیه وعده‌های غذایی در ذهن خود قرار می‌دهد.

انواع سالاد همراه
سالاد را می‌توانید با غذای اصلی نیز سرو کنید. آن‌ها عملکردی مشابه سایر ظروف فرعی (سبزیجات و نشاسته) دارند. سالادهای همراه باید مانند سایر غذاهای فرعی با سایر وعده‌های غذایی تعادل و هماهنگی داشته باشند. به‌عنوان‌مثال، سالاد سیب‌زمینی را در همان وعده‌ای که در آن سیب‌زمینی‌سرخ‌کرده یا نشاسته دیگری سرو می‌کنید، سرو نکنید. سالاد میوه‌های شیرین به‌ندرت به‌عنوان ترکیب مناسب هستند، انتظار می‌رود با مواردی مانند ژامبون یا گوشت، سالادهای غذای کنار باید سبک و خوش طعم باشند، خیلی غنی نباشند. سالاد سبزیجات، مانند ماکارونی یا سالاد پرپروتئین (گوشت، غذاهای دریایی، پنیر و …) نباید سرو شود مگر اینکه غذای اصلی آن سبک باشد. سالادهای ترکیبی با عناصر متنوع همراهی مناسب ساندویچ‌ها هستند.

انواع سالاد اصلی
بشقاب‌های سالاد سرد در فهرست‌های ناهار بسیار مشهور شده‌اند، مخصوصاً در میان غذاهایی که آگاهی از رژیم و رژیم دارند. جذابیت این سالادها در تنوع و طراوت مواد تشکیل‌دهنده است. سالادهای غذای اصلی باید به‌اندازه کافی بزرگ باشند تا بتوانند به‌عنوان یک وعده غذایی کامل خدمت کنند و حاوی قسمت قابل‌توجهی پروتئین باشند. سالاد گوشت، مرغ و غذاهای دریایی و همچنین سالاد تخم‌مرغ و پنیر، گزینه‌های محبوب هستند. سالادهای غذای اصلی باید تنوع کافی در بشقاب را ارائه دهند تا یک وعده غذایی متعادل باشد، هم از نظر غذایی و هم از نظر طعم و بافت. در بشقاب سالاد علاوه بر پروتئین، باید انواع سبزیجات باشد، اندازه بخش و تنوع مواد تشکیل‌دهنده فرصتی عالی برای استفاده از تخیل و خلاقیت به آشپز می‌دهد و تعادل رنگ خوب از اهمیت برخوردار است.

انواع سالاد دسرها
سالادهای دسر معمولاً شیرین هستند و ممکن است حاوی مواردی مانند میوه‌ها، ژلاتین شیرین، آجیل و خامه باشند.

آن‌ها غالباً خیلی شیرین هستند که به‌عنوان پیش‌غذا یا همراه آنها سرو نمی‌شوند و بهتر است به‌عنوان دسر یا به‌عنوان بخشی از منوی بوفه یا مهمانی سرو شوند.

انواع سالاد سبز
سبزی‌های سالاد باید تازه، تمیز، ترد، سرد و آبکش شده باشند، در غیر این صورت سالاد فاقد کیفیت است. سبزیجات خوب به تهیه مناسب بستگی دارد.

سالاد سبزیجات
سالاد سبزیجات سالادی است که مواد اصلی آن سبزیجات به‌غیراز کاهو از سایر سبزیجات برگ‌دار است. بعضی از سبزیجات به‌صورت خام مانند کرفس، خیار، تربچه، گوجه‌فرنگی و فلفل سبز استفاده می‌شود. بعضی از آنها قبل از قراردادن در سالاد پخته و سرد می‌شوند، مانند کنگر فرنگی، چغندر لوبیا سبز و مارچوبه.

انواع سالاد پخته شده
سالادهای پخته شده به سالادهایی گفته می‌شود که مواد تشکیل‌دهنده آنها غذاهای پخته، معمولاً گوشت، تخم‌مرغ ماهی مرغ، یا محصولات نشاسته‌ای و بعضاً برخی سبزیجات باشد. آن‌ها از سالاد ترکیبی و از سالاد سبزیجات با استفاده از سبزیجات پخته شده متفاوت هستند زیرا محصول پخته شده معمولاً هنگام تهیه با سس ضخیم، به‌طورکلی سس مایونز مخلوط می‌شود.

سالاد میوه
همان‌طور که از نام آنها مشخص است، سالاد میوه‌ها مواد اصلی را به‌عنوان میوه تشکیل می‌دهند. آن‌ها به‌عنوان سالاد پیش‌غذا، سالاد دسر و به‌عنوان بخشی از بشقاب‌های ناهار ترکیبی، اغلب با یک قاشق چایخوری کلبه یا سایر غذاهای پروتئینی با طعم ملایم محبوب هستند.

سالاد ترکیبی
سالادهای ترکیبی نام خود را می‌گیرند زیرا ترکیبی از انواع مختلف مواد تشکیل‌دهنده هستند. حتی ممکن است از دو یا چند سالاد مختلف در یک ترتیب جذاب تشکیل شده باشد، به‌عنوان‌مثال سالاد مرغ و تکه‌های خیار و سالاد گوجه‌فرنگی که روی یک تخت سبز قرار گرفته است. احتمالاً محبوب‌ترین سالاد ترکیبی سالاد آشپز، سبزیجات مخلوط شده با نوارهای بوقلمون، ژامبون و پنیر و معمولاً چندین سبزیجات خام مانند گوجه‌فرنگی و فلفل سبز است.

انواع سالاد ژلاتین
سالادهای ژلاتین تاریخچه‌ای برجسته دارند. اجداد آنها گیاهان آسیایی، پیش‌غذاهای بسیار تزئینی و بوفه‌های ظریف ساخته شده با گوشت و ماهی‌های غنی از ژلاتین طبیعی استخراج شده از استخوان‌ها و بافت هم‌بند هستند. بخشی از شکوه غذاهای کلاسیک است و هنوز هم قسمت مهمی از بوفه مدرن است.

سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله (لبنانی) + فیلم

مواد لازم سالاد تبوله 60 گرم بلغور 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد لیمو تازه 100 گرم پیاز سبز یا پیازچه 200 گرم جعفری 15 گرم نعنا تازه فقط برگ 1/4 فنجان روغن زیتون پودر فلفل به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه سالاد تبوله ابتدا گوجه فرنگی خرد شده، پیاز سبز، جعفری، …

طرز تهیه سالاد تبوله (لبنانی) + فیلم ادامه مطلب »

سالاد سیب‌زمینی

طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی + فیلم

مواد لازم سالاد سیب‌زمینی 450 گرم سیب‌زمینی کوچک (یک‌چهارم) 4 عدد برش بیکن برش ضخیم (خرد شده) 1 عدد پیاز قرمز متوسط (ریز خرد شده) 3 قاشق غذاخوری سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری شکر دانه‌دار 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده) طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی …

طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی + فیلم ادامه مطلب »

سالاد کلم

طرز تهیه سالاد کلم با کشمش + فیلم

مواد لازم سالاد کلم با کشمش 2 عدد هویج نصف کلم نصف فنجان شیر نصف لیمو 1 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری کشمش 3 قاشق غذاخوری مایونز نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه سالاد کلم با کشمش ابتدا هویج را رنده کرده سپس کلم را هم رنده کنید …

طرز تهیه سالاد کلم با کشمش + فیلم ادامه مطلب »

سالاد روسی

طرز تهیه سالاد روسی + فیلم

مواد لازم سالاد روسی 2 عدد سیب‌زمینی آب پز 1 عدد هویج آب پز 1/2 فنجان نخود سبز آب پز 2 عدد تخم‌مرغ آب پز 1/2 فنجان مرغ پخته شده یا ژامبون 1/4 فنجان خیارشور پیاز سبز 1/4 پیمانه 1/2 فنجان سس مایونز، یا به مزه 1/2 فنجان خامه ترش 1 قاشق غذاخوری سرکه نمک …

طرز تهیه سالاد روسی + فیلم ادامه مطلب »

یک نوع سالاد پروتئین

طرز تهیه سالاد پروتئین + فیلم

مواد لازم سالاد پروتئین 2 عدد خیار کوچک ½پیاز قرمز گوجه گیلاسی 8-10 عدد 1 قاشق غذاخوری روغن پخت‌وپز 1 قوطی نخود پخته ¼ قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری زنجبیل 3 قاشق غذاخوری گشنیز تازه 2 عدد فلفل سبز ¼ قاشق چایخوری زیره بوداده ¼ قاشق چای ماسالا 2 …

طرز تهیه سالاد پروتئین + فیلم ادامه مطلب »

طرز تهیه سالاد کاهو

طرز تهیه سالاد کاهو + فیلم

مواد لازم سالاد کاهو 100 گرم کاهو 1/2 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی 1/4 پیمانه پیاز 1 عدد خیار کوچک 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 20 گرم پنیر فلفل و نمک به مقدار لازم طرز تهیه سالاد کاهو ابتدا کاهو، گوجه‌فرنگی گیلاسی، خیار، پیاز را آماده کنید و سپس روغن زیتون، آب‌لیمو …

طرز تهیه سالاد کاهو + فیلم ادامه مطلب »

سالاد بیسکویت

طرز تهیه سالاد بیسکویت + فیلم

مواد لازم سالاد بیسکویت 1 بسته پودینگ وانیلی 220 گرم خامه زده شده 1 فنجان باترمیلک (ترکیب یک قاشق غذاخوری سرکه با یک پیمانه شیر ولرم) 1 فنجان توت‌فرنگی خرد شده 1 فنجان بیسکویت خرد شده طرز تهیه سالاد بیسکویت – پودینگ وانیل و باترمیلک را با هم مخلوط کنید. – خامه زده شده را …

طرز تهیه سالاد بیسکویت + فیلم ادامه مطلب »

سالاد گوجه‌فرنگی با ریحان

طرز تهیه سالاد گوجه‌فرنگی با ریحان + فیلم

مواد لازم سالاد گوجه‌فرنگی با ریحان سالاد 750 گرم گوجه‌فرنگی گیلاسی یا خرد شده 1/2 پیاز قرمز، ریز خرد شده 1/2 فنجان برگ ریحان، ریز خرد شده سس: 1 قاشق غذاخوری سرکه 2.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر 1/2 قاشق چایخوری خردل دیژون 1/2 قاشق چایخوری هر نمک و فلفل طرز تهیه سالاد گوجه‌فرنگی با …

طرز تهیه سالاد گوجه‌فرنگی با ریحان + فیلم ادامه مطلب »

یونانی با سس وینیگرت2 طرز تهیه انواع سس و انواع سالاد در کمتر از 1 دقیقه

طرز تهیه سالاد یونانی با سس فتا + فیلم

مواد لازم سالاد یونانی با سس فتا وینیگرت سس ¼ فنجان آب و پوست لیمو متوسط 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب 2 حبه سیر پوست‌کنده و خرد شده 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق چایخوری برگ پونه کوهی خشک شده ½ قاشق چایخوری برگ ریحان خشک شده ½ فنجان روغن …

طرز تهیه سالاد یونانی با سس فتا + فیلم ادامه مطلب »

سالاد ماکارونی با تن ماهی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی + فیلم

مواد لازم سالاد ماکارونی با تن ماهی 3 فنجان (200 گرم) ماکارونی پخته – مینی پن 1 فنجان (20 گرم) برگ بسته‌بندی‌شده آروگولا 1 1/2 فنجان (270 گرم) گوجه‌فرنگی گیلاسی یا انگور – نصف شده 1/2 پیاز قرمز – ریز خرد شده 1/3 فنجان (60 گرم) زیتون سیاه خرد شده 1/3 فنجان (50 گرم) ذرت …

طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی + فیلم ادامه مطلب »

پیمایش به بالا
به بالا بروید