سالاد برنج

طرز تهیه سالاد برنج + فیلم

مواد لازم سالاد برنج

1 فنجان برنج 180 گرم
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک به مقدار لازم
2 و نیم لیوان آب
2 عدد هویج
1 عدد سیب‌زمینی بزرگ
2 عدد گوجه‌فرنگی متوسط
100 گرم نخودفرنگی
1 عدد ماهی‌تن
50 گرم ذرت
50 گرم زیتون سبز

مواد لازم سس سالاد برنج

2 قاشق غذاخوری سس مایونز
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
1/2 لیمو
2 قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه سالاد برنج

ابتدا در یک ظرف برنج را آبکش کنید تا تمیز شود، سپس بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت متوسط پخته شود. سپس در یک ظرف دیگر هویج و نخودفرنگی را هم به مدت 10 دقیقه پخته شود سپس سیب‌زمینی را اضافه کنید تا به مدت 5 دقیقه با دیگر مواد بجوشانید، سپس گوجه‌های ریز شده، سیب‌زمینی، نخودفرنگی، هویج، ذرت، زیتون، تن زیتون و برنج را خوب مخلوط کنید و سپس سس را اضافه و دوباره تمام مواد را میکس کنید.

برنج طرز تهیه انواع سس و انواع سالاد در کمتر از 1 دقیقه
یک نوع سالاد

کاربرد سالاد برنج

یک سالاد سبک و مناسب برای میان وعده می‌باشد از این سالاد می‌توان در کنار غذای اصلی سرو نمود.

امتیاز کاربران: 4.7 ( 1 رای)
پیمایش به بالا
به بالا بروید