مواد لازم سالاد مرغ کاستکو
5 عدد سینه مرغ
1 لیتر آب مرغ
2 فنجان کرفس ریز خرد شده
¾ فنجان پیاز شیرین ریز خرد شده
1 ¼ فنجان سس مایونز بهعلاوه بیشتر به مزه
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه سالاد مرغ کاستکو
ابتدا سینههای مرغ را در یک ماهیتابه گسترده قرار دهید و با آب مرغ بپوشانید. بجوشانید و حرارت را کم کنید تا بجوشد و سر آن را بپوشانید و حدود 20-25 دقیقه یا تا زمانی که سینه مرغ پخته شود آن را بپزید و از ماهیتابه خارج کنید اما آب مرغ را نگه دارید.
مرغ را با استفاده از روش انتخابی خود خرد کنید.
همه مواد به جز آب مرغ را در یک کاسه بزرگ (سس مایونز، کرفس، پیاز شیرین، نمک و فلفل سیاه) بریزید و با هم مخلوط کنید. آب مرغ، 1 قاشق غذاخوری را به مخلوط اضافه کنید تا به بافت دلخواه و خامهای برسید. من حدود 4-6 قاشق غذاخوری آب مرغ استفاده میکنم. در صورت تمایل، مایونز بیشتری را برای طعم دادن اضافه کنید.
این دستور سالاد سالم تنها با چند ماده ساده برای تهیه میان وعده یا پیکنیک عالی است.