مواد لازم سس خیارشور
½ فنجان سس مایونز
1 قاشق چایخوری خردل درشتدانه
¼ قاشق چایخوری پودر پیاز
¼ قاشق چایخوری پودر سیر
2 قاشق غذاخوری خیارشور
1 قاشق غذاخوری کیپر یا (زیتون شور)
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
نمک را بچسبانید یا به مزه
فلفل سیاه بهدلخواه
طرز تهیه سس خیارشور
ابتدا در یک غذاساز سس مایونز، خردل درشتدانه، پودر پیاز، پودر سیر، خیارشور، کیپر یا جایگزین آن زیتون شور، آبلیمو، نمک و فلفل بسته به مزه دلخواه اضافه کنید و خرد میکنید تا سس یکدست داشته باشید.
کاربرد سس تارتار یا خیارشور
در کنار غذاهای کبابی و سوخاری از قبیل میگو پفکی، جوجهچینی، غذاهای دریایی، شنیسل، ناگت و انواع سالاد و…