مواد لازم سس هلندی
4 عدد زرده تخممرغ بزرگ
2 قاشق چایخوری آبلیمو
1 قاشق غذاخوری آب
1/8 قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری شکر
8 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
1/16 قاشق چایخوری فلفل سفید
1 قاشق چایخوری پودر پیاز
1 قاشق چایخوری پودر سیر
کاربرد سس هلندی
اغلب با مرغ، گوشت، ماهی و میگو سرو میشود. با سبزیجاتی مانند مارچوبه یا بروکلی، هویج و سیبزمینی
طرز تهیه سس هلندی
در یک کاسه متوسط که بهخوبی روی یک قابلمه یا در بالای یک دیگ بخار قرار میگیرد، زرده تخممرغ، آبلیمو، آب، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. به طور مداوم روی آب در حال جوش هم بزنید تا مخلوط غلیظ و براق شود. هر بار 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و بعد از هر بار اضافهکردن با همزن بزنید تا کاملاً ذوب شده و جا بیفتد. پس از مخلوط شدن تمام کره ازروی حرارت بردارید و بقیه مواد را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود سپس روی مارچوبه بخارپز یا تخممرغ بندیکت سرو کنید! حدود 2 فنجان سس هلندی درست میکنند.