چیکن آلفردو

طرز تهیه سالاد چیکن آلفردو + فیلم

مواد لازم چیکن آلفردو

1/5 لیتر آب
2/5 قاشق غذاخوری نمک
700 گرم پاستا دلخواه
450 گرم سینه مرغ
1/5 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
4 قاشق غذاخوری روغن
4 حبه سیر
1 عدد پیاز متوسط
350 گرم سس آلفردو
1 قاشق چایخوری ادویه بولیون مرغ
1 قاشق چای‌خوری ریحان

طرز تهیه سالاد چیکن آلفردو

ابتدا در یک قابلمه پاستا را آماده و آبکش نمایید، سپس در یک ماهیتابه روغن، فلفل، پودر پاپریکا و سینه مرغ اسلاید شده و از قبل چاشنی‌دار شده را اضافه کرده تا پخته شود، سپس مرغ‌های پخته شده را بردارید و دوباره روغن و پیاز و سیر را تفت‌داده تا رنگ آن تغییر کند و بعد از آن سس آلفردو اضافه کنید تا کمی پخته شود و در ادامه سینه پخته شده با پاستا اضافه می‌کنید و در نهایت هم نمک، فلفل و ریحان و ادویه بولیون مرغ را اضافه کرده و تمام مواد را مخلوط کنید.

آلفردو طرز تهیه انواع سس و انواع سالاد در کمتر از 1 دقیقه
چیکن آلفردو

امتیاز کاربران: 4.85 ( 2 رای)
پیمایش به بالا
به بالا بروید