مواد لازم سس انبه
2 عدد انبه
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1/4 فنجان آب
1/2 فنجان شکر
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
1/4 قاشق غذاخوری بنزوات سدیم
کاربرد سس
در واقع یک نوع پیش سس میباشد و بیشتر برای بستنی، شکلات و بیسکویت کاربرد دارد.
طرز تهیه سس انبه
ابتدا داخل مخلوطکن انبه، آب و آرد ذرت مخلوط کنید تا مواد یکدست شود، در ادامه داخل ماهیتابه شکر و انبه مخلوط را اضافه میکنید، و روی حرارت ملایم مخلوط میکنید تا از تهنشین آن جلوگیری کنید و همانطور بههمزدن ادامه دهید و آبلیمو اضافه کنی، بههمزدن ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسد و اگر خواستید میتوانید از نگهدارنده بنزوات سدیم استفاده کنید تا به مدت 6 ماه استفاده کنید