ماریناد یا طعم دهنده

طرز تهیه سس انبه

طرز تهیه سس انبه + فیلم

مواد لازم سس انبه 2 عدد انبه 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت 1/4 فنجان آب 1/2 فنجان شکر 1 قاشق غذاخوری آب‌لیمو 1/4 قاشق غذاخوری بنزوات سدیم کاربرد سس در واقع یک نوع پیش سس می‌باشد و بیشتر برای بستنی، شکلات و بیسکویت کاربرد دارد. طرز تهیه سس انبه ابتدا داخل مخلوط‌کن انبه، آب و …

طرز تهیه سس انبه + فیلم ادامه مطلب »

سس تند کتف و بال

طرز تهیه سس تند کتف و بال + فیلم

مواد لازم: سس تند کتف و بال کبایی ۲/۳ فنجان سس چیلی ۱/۲ فنجان کره ۱ ۱/۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید ۴/۱ قاشق چایخوری سس ورسترشایر ۱/۲ قاشق چایخوری سس تند (دلخواه) ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر نمک به مقدار لازم طرز تهیه سس تند کتف و بال ابتدا در …

طرز تهیه سس تند کتف و بال + فیلم ادامه مطلب »

سس سویا عسل و مارینه

طرز تهیه سس سویا عسل + فیلم

مواد لازم سس سویا عسل: 1/2 فنجان سس سویا، همه‌منظوره یا روشن 2/3 فنجان عسل (شربت افرا) 1/3 فنجان سرکه (یا سرکه برنج) 1/4 شری خشک (جایگزین‌ها به ترتیب اولویت شری خشک در آشپزی بهترین جایگزین غیرالکلی آب مرغ است) 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد، آزمودن شده 1 1/2 قاشق غذاخوری سیر، ریز خرد شده …

طرز تهیه سس سویا عسل + فیلم ادامه مطلب »

پیمایش به بالا
به بالا بروید