مواد لازم: سس تند کتف و بال کبایی
۲/۳ فنجان سس چیلی
۱/۲ فنجان کره
۱ ۱/۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۴/۱ قاشق چایخوری سس ورسترشایر
۱/۲ قاشق چایخوری سس تند (دلخواه)
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سس تند کتف و بال
ابتدا در یک ظرف کره، سس چیلی، سس ورسترشایر، سس تند(دلخواه)، فلفل قرمز، پودر سیر، نمک و سرکه را اضافه میکنیم، سپس روی حرارت کره آب شده را با دیگر مواد خوب مخلوط و هم میزنیم تا سس یکدست داشته باشین سپس در یک ظرف درب بسته سس را با بالها خوب مخلوط میکنیم (کتف و بال از قبل کبابی شده باشند) سپس مواد را دوباره داخل فر یا ماکروفر قرار میدهیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت زیاد قرار داده تا مواد جذب بالها شود.