سس تند کتف و بال

طرز تهیه سس تند کتف و بال + فیلم

مواد لازم: سس تند کتف و بال کبایی

۲/۳ فنجان سس چیلی
۱/۲ فنجان کره
۱ ۱/۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۴/۱ قاشق چایخوری سس ورسترشایر
۱/۲ قاشق چایخوری سس تند (دلخواه)
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه سس تند کتف و بال

ابتدا در یک ظرف کره، سس چیلی، سس ورسترشایر، سس تند(دلخواه)، فلفل قرمز، پودر سیر، نمک و سرکه را اضافه می‌کنیم، سپس روی حرارت کره آب شده را با دیگر مواد خوب مخلوط و هم می‌زنیم تا سس یکدست داشته باشین سپس در یک ظرف درب بسته سس را با بال‌ها خوب مخلوط می‌کنیم (کتف و بال از قبل کبابی شده باشند) سپس مواد را دوباره داخل فر یا ماکروفر قرار می‌دهیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت زیاد قرار داده تا مواد جذب بال‌ها شود.

سس تند کتف و بال
سس تند کتف و بال

امتیاز کاربران: 4.87 ( 3 رای)
پیمایش به بالا
به بالا بروید